Artikel 1 - Algemeen     
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, alle handelingen en alle schriftelijke of mondelinge overeenkomsten van welke aard dan ook tussen Chrystal Nutrition en haar clienten c.q. opdrachtgevers, hierna te noemen opdrachtgever, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk is overeengekomen.
Deze voorwaarden worden geacht deel uit te maken van alle door Chrystal Nutrition gesloten overeenkomsten. De bestellingen en opdrachten van opdrachtgevers gelden als zijn erkenning en aanvaarding van deze algemene voorwaarden.
Chrystal Nutrition heeft en alle tijde het recht de voorwaarden en de inhoud van de website te veranderen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de website getoonde afbeeldingen en voorbeelden.
Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.
Artikelen met korting mogen NIET worden geruild.

Artikel 2 - Koopovereenkomst offerte      
Bestellingen kunnen plaatsvinden via de webshop of via de email, na het plaatsen van een bestelling is de koopovereenkomst een feit. De administratie van Chrystal Nutrition geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de klant aan Chrystal Nutrition verrichte leveringen. Chrystal Nutrition erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. 

Artikel 3 - Prijzen     
Alle prijzen zijn inclusief 21% Btw en exclusief eventuele bezorgkosten. Alle prijzen zijn in euro´s. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op reeds lopende orders.

Artikel 4 - Bezorging en bezorgkosten      
U kunt ervoor kiezen om uw bestelling (na gemaakte afspraak) zelf op te komen halen. Hiervoor zijn verder geen bezorgkosten aan verbonden.
Chrystal Nutrition maakt bij de verzending gebruik van Post-post maar is echter niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van uw bestelling tijdens de verzending via Post-post. Voor bestellingen naar het buitenland gelden andere verzendkosten, mail hiervoor voor het juiste bedrag.

Artikel 5 - Levering     
Bestellingen met standaard artikelen worden binnen 3 á 5werkdagen, na ontvangst van betaling verstuurd (uitgezonderd onvoorziene omstandigheden).
Indien u diverse artikelen besteld met verschillende levertijden, geldt de langste levertijd, een bestelling wordt in 1 keer verzonden om extra verzendkosten te voorkomen.
Overschrijdingen van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht om uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijk wijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dit geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts indicatief en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.
Indien een artikel niet meer op voorraad is wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld. De maximale levertijd bedraagt 30 dagen. Indien de levertijd niet haalbaar is wordt u hier tijdig van op de hoogte gesteld en heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden of nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding van de overeenkomst binnen 30 dagen op uw rekening teruggestort.

Artikel 6 - Betaling     
Betalingen dienen bij vooruitbetaling te geschieden (tenzij anders overeengekomen). Gezien het unieke karakter van de producten zal de opdracht pas na ontvangst van het factuurbedrag worden uitgevoerd.
Via de webshop met IDeal. U kunt gelijk afrekenen met uw vertrouwde internet betaalservice, op basis van de specifieke beveiligingsmethode van uw eigen bank.

Artikel 7 - Garantie     
Natuurlijk wordt uw bestelling met de grootste zorg uitgevoerd mochten er onverhoopt toch problemen zijn met uw bestelling dan gelden de volgende bepalingen:
U kunt beschadigde artikelen, in overleg aan ons retourneren.
U dient eventuele beschadigingen aan onze producten binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden. Artikelen met korting mogen NIET worden geruild.

Artikel 8 - Aansprakelijkheid     
Chrystal Nutrition is niet aansprakelijk voor verlies of schade die is ontstaan tijdens transport.
U dient dan ook altijd naar waarheid het bestelformulier in te vullen.

Artikel 9 - Wijzigingen algemene voorwaarden      
Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. versie zoals die te tijde van het tot stand komen van de overeenkomst geldig was.

Artikel 10 - Privacybeleid     
De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Chrystal Nutrition, deze gegevens worden alleen door Chrystal Nutrition gebruikt en uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Artikel 11 - Geschillen     
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlands rechter rechtsmacht.

© 2021 - 2022 Www.chrystalnutrition.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel